Φασουλήδες

Η εταιρεία μας είναι μια έμπειρη ομάδα που αποτελείται από καλλιτέχνες – διασκεδαστές, σκηνογράφους - διακοσμητές, ηχολήπτες κ.α. που δραστηριοποιείται στο χώρο των εκδηλώσεων με στόχο την ψυχαγωγία των παιδιών αλλά και των μεγάλων που αισθάνονται παιδιά. Από το 2000 στην Αττική και από το 2009 και στo Ηράκλειο Κρήτης, η ομάδα μας οργανώνει με επιτυχία βαπτίσεις και γάμους, παιδικά πάρτυ σε σπίτια και παιδότοπους, εκδηλώσεις σε δήμους, ξενοδοχεία, σχολεία και εταιριες καθώς επίσης αναλαμβάνει την καλλιτεχνική προώθηση προϊόντων, για παιδιά... από 1 έτους ως 100 και από 1 άτομο έως 1000.

Πιστεύουμε πως η σωστή επικοινωνία με τον πελάτη και η καλή οργάνωση, σε συνδυασμό με την επιλογή των κατάλληλων συνεργατών, είναι τα συστατικά μιας επιτυχημένης εκδήλωσης. Αυτό μας έχει βοηθήσει να χαράξουμε μια επιτυχημένη, πορεία και να αριθμούμε στους πελάτες μας μεγάλες εταιρίες, δήμους και οργανισμούς. Για εμάς κάθε εκδήλωση είναι μοναδική. Με φρέσκιες ιδέες, και πολύ, μα πάρα πολύ κέφι, κάνουμε κάθε μέρα την εμπειρία μας πράξη, οργανώνοντας αξέχαστες γιορτές, ικανοποιώντας τις επιθυμίες μικρών και μεγάλων.Πάντα βάζουμε τα δυνατά μας γιατί ποτέ δεν συμβιβαζόμαστε με ένα απλώς καλό αποτέλεσμα.

Στόχος μας είναι ο στόχος σας και επιτυχία μας η δική σας. Είτε λοιπόν θέλετε να οργανώσετε τον γάμο σας, την βάπτιση του παιδιού σας, ένα απλό πάρτυ, ή ακόμα και το πάρτυ της ζωής σας, καθίστε αναπαυτικά και αφήστε μας να αναλάβουμε τα πάντα ενώ εσείς απλά διασκεδάζετε!

Τηλέφωνο
Αθήνα : 210 8814876 Κρήτη : 2810 258703
Essential SSL